top of page
  • bellezzajokeversch

DEZE NACHTCRÈME GEBRUIK JE BIJ EEN DROGE OF TREKKERIGE HUID


Heb jij last van een droge of trekkerige huid en ben je op zoek naar de juiste producten? Dan is dit blog de start naar jouw huidverbetering! Het kiezen van de juiste nachtcrème is namelijk de eerste stap die je zet wanneer je jouw skincare routine samenstelt. Doordat je huid tijdens de nacht vooral gefocust is op herstel (ten opzichte van een dagcrème die ook moet beschermen) zit een nachtcrème bomvol voedende ingrediënten. De belangrijkste reden waarom huidverbetering begint bij je nachtcrème. Op de afbeelding hieronder zie je precies welke nachtverzorging geschikt is om een droge of trekkerige huid intensief te verzorgen.

Je ontvangt nu tijdelijk bij aankoop van een nachtcrème en/of overnight masque naar keuze, 1 pot MindYourMind voedingssupplementen én een Hush&Hush oogmasker gratis t.w.v. € 57,50. Voor een ultieme nachtrust!


3 redenen waarom nachtcrème de sterspeler is in jouw skincare routine

1. Nachtcrème is het meest krachtige product binnen een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Je kiest dit product als eerste wanneer je jouw skincare routine samenstelt, om de grootste stap naar huidverbetering te zetten.

2. Waar skincare voor overdag de huid moet beschermen, staat de nacht centraal voor herstel. De nachtcrème kan zich daardoor volledig focussen op het voeden van de huid.

3. Het krachtige ingrediënt retinol mag je alleen 's avonds gebruiken en bevindt zich daarom voornamelijk in nachtcrèmes. Hierdoor behoren deze nachtcrèmes tot de meest krachtige skincare producten.

Your Daily Skin Routine

Ben je al bekend met Your Daily Skin Routine? Dit is een handige tool waarin je een volledige skincare routine opstelt om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daarin begin je dus eerst met het kiezen van de nachtcrème, omdat dit het grootste effect heeft op jouw huidconditie. Wil je graag wat hulp bij het bestellen? Neem dan gerust contact op met ons via de contact-pagina .


En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!

Comments


bottom of page