top of page
  • bellezzajokeversch

DEZE NACHTCRÈME GEBRUIK JE BIJ HUIDVEROUDERING


Heb jij last van huidveroudering en ben je op zoek naar de juiste producten? Of je nu fijne lijntjes, rimpels, een grove huidstructuur of huidverslapping hebt, wij hebben de perfecte nachtcrème voor jou! Het kiezen van de juiste nachtcrème is de eerste stap die je zet wanneer je jouw skincare routine samenstelt. Doordat je huid tijdens de nacht vooral gefocust is op herstel (ten opzichte van een dagcrème die ook moet beschermen) zit een nachtcrème bomvol voedende ingrediënten. De belangrijkste reden waarom huidverbetering begint bij je nachtcrème. Op de afbeelding hieronder zie je precies welke nachtverzorging geschikt is om huidveroudering te verzorgen.


Je ontvangt nu tijdelijk bij aankoop van een nachtcrème en/of overnight masque naar keuze, 1 pot MindYourMind voedingssupplementen én een Hush&Hush oogmasker gratis t.w.v. € 57,50. Voor een ultieme nachtrust!


3 redenen waarom nachtcrème de sterspeler is in jouw skincare routine

1. Nachtcrème is het meest krachtige product binnen een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Je kiest dit product als eerste wanneer je jouw skincare routine samenstelt, om de grootste stap naar huidverbetering te zetten.

2. Waar skincare voor overdag de huid moet beschermen, staat de nacht centraal voor herstel. De nachtcrème kan zich daardoor volledig focussen op het voeden van de huid.

3. Het krachtige ingrediënt retinol mag je alleen 's avonds gebruiken en bevindt zich daarom voornamelijk in nachtcrèmes. Hierdoor behoren deze nachtcrèmes tot de meest krachtige skincare producten.

Your Daily Skin Routine

Ben je al bekend met Your Daily Skin Routine? Dit is een handige tool waarin je een volledige skincare routine opstelt om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daarin begin je dus eerst met het kiezen van de nachtcrème, omdat dit het grootste effect heeft op jouw huidconditie. Wil je graag wat hulp bij het bestellen? Neem dan zeker contact op met ons via de contact-pagina.

Comments


bottom of page